Безжалостни критики в своя типичен стил отправя шеф Манчев към Цвета

...
Безжалостни критики в своя типичен стил отправя шеф Манчев към Цвета
Коментари Харесай

Шеф Манчев безмилостен към политиците

Безжалостни рецензии в своя характерен жанр насочва началник Манчев към Цвета Караянчева. Бившият ръководител на Народното събрание влиза в новия сезон на " Черешката на тортата “ и ще показва кулинарните си умения, а изборът на ястия ще вдигне нервите на вездесъщия готвач.

Тайната разкри без да желае самият Иван Манчев при гостуването си на Лора Крумова в предаването " На фокус “. Топкулинарят издаде, че някогашен ръководител на Народното събрание влиза в новия сезон на риалити формата и даде няколко неопровержими жокери, че това е точно Караянчева, която ръководи Народното събрание в интервала 17 ноември 2017 - 26 март 2021 година

" Тя сподели ястия от родопския район. Даже я изкритикувах, тъй като малко залитна. Но сподели себе си и това какво ядат у дома съвсем всеки ден “, сподели началник Манчев. Цвета Караянчева е създател и регионален ръководител на ГЕРБ в Кърджали и постоянно е избирана за народен представител от изборния регион в южния родопски град. Караянчева постоянно обикаля на походи в Родопите и като типична родопчанка обича локалните ястия.

" За първи път каним дълго изявени политици в предаването. Всеки сподели себе си и района, който обича и където е роден. С неговата достоверна кухня – за което ги адмирирам. Показаха в действителност себе си и сервираха ястия, които обичат да хапват у дома. Мисля, че политиците се оправиха доста добре, въпреки всичко са гледали предаването. Почетните консули също бяха доста забавни, тъй като преляха от готвене. Те са от четири разнообразни страни. Седмицата, която идва ще стартираме с Италия – една прелестна страна, която аз доста обичам “, добави още началник Манчев.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР